Petra van Stam
Winterfair Workum 2023

Winterfair Workum 2023

Welkom bij Winterfair Workum! Ben je op zoek naar een gezellig evenement om in de winterse sferen te komen? Dan ben je hier aan het juiste adres! Winterfair Workum is dé plek waar je kunt genieten van een sfeervolle markt, heerlijk eten en drinken en natuurlijk de warme en gezellige ambiance. Of je nu op zoek bent naar unieke cadeaus, winterse lekkernijen of gewoon een leuke middag/avond wilt beleven, de Winterfair in Workum heeft het allemaal. Dit jaar de 12e editie van dit sfeervolle evenement.
Tijdens de winterfair is het gehele centrum (Noard, Súd, Merk en Begine) afgesloten voor doorgaand verkeer. Op de Merk zijn er overdekte terrassen voor gezamenlijk gebruik voor de diverse foodtrucks. De binnenhaven is sfeervol aangekleed met prachtig verlichte skûtsjes. Op het plein zijn er diverse kinderactiviteiten, en er is een draaimolen. Workum telt vele kunstenaars. Zij hebben zich verzameld op het Kunstplein, Merk 17, het atelier Kunst van Petra. In mijn atelier is een kleine verzamel-expositie van de deelnemers Kunst In Workum. Loop dus gerust even binnen. Er zijn meerdere kunstenaars aanwezig die graag wat vertellen over hun werk.

Bezoek de sfeervolle Winterfair Workum en geniet!

Winterfair Workum is georganiseerd door de werkgroep Winterfair van Promotie Workum, een commissie van de Ondernemersvereniging en is mede mogelijk gemaakt door een financiële bijdrage uit het Ondernemersfonds Súdwest Fryslân-Workum.

Openingstijden
Kunst van Petra

12-mei-2024
DagenTijden
Maandaggesloten
DinsdagAlleen op afspraak -- ☎ 0651344430
Woensdag12:00 - 17:00 uur
Donderdag
12:00 - 17:00 uur
Vrijdag12:00 - 17:00 uur
Zaterdag12:00 - 17:00 uur
Zondag * 12:00 - 17:00 uur in wintermaanden gesloten

* Vanaf oktober is de zondag gesloten.
Alleen gedurende de zomer periode ook op zondag geopend.