Disclaimer - Privacyverklaring

Disclaimer. 

Ondanks de grote zorg en aandacht die is besteed aan de samenstelling van deze website, is het mogelijk dat de informatie die hier wordt gepubliceerd niet correct is of verouderd. Wij stellen uw reactie dan bijzonder op prijs.

Deze website bevat links naar websites of naar webpagina’s van derden. Petra van Stam heeft geen zeggenschap over de inhoud of over andere kenmerken van deze sites en is in geen geval aansprakelijk of verantwoordelijk voor de inhoud ervan.

Deze website is auteursrechtelijk beschermd. Het gebruik van gegevens, plaatjes, scripts en/of bestanden wordt slechts toegestaan na toestemming van Petra van Stam/Cepe produkties of na duidelijke bronvermelding.

In deze disclaimer vindt U onderstaand ook onze privacyverklaring.

Kunst van Petra Kunst van Petra, gevestigd aan
Merk 17
8711CL WORKUM

is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring.

Contactgegevens:
Merk 17
8711CL WORKUM
+31 651344430

Petra van Stam is de Functionaris Gegevensbescherming van Kunst van Petra. Zij is te bereiken via petra.van.stam@kunst-van-petra.nl

Privacyverklaring

Disclaimer - PrivacyverklaringPersoonsgegevens die wij verwerken

Kunst van Petra verwerkt persoonsgegevens over u doordat u gebruik maakt van onze diensten en/of omdat u deze zelf aan ons verstrekt. Hieronder een overzicht van de persoonsgegevens die wij verwerken:

Kunst van Petra verwerkt uw persoonsgegevens doordat u gebruik maakt van onze diensten en/of omdat u deze zelf aan ons verstrekt.

Hieronder vindt u een overzicht van de persoonsgegevens die wij verwerken:
– Adresgegevens
– Telefoonnummer
– E-mailadres
– Internetbrowser en apparaat type

Bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens die wij verwerken

Onze website en/of dienst heeft niet de intentie gegevens te verzamelen over websitebezoekers die jonger zijn dan 16 jaar. Tenzij ze toestemming hebben van ouders of voogd. We kunnen echter niet controleren of een bezoeker ouder dan 16 is. Wij raden ouders dan ook aan betrokken te zijn bij de online activiteiten van hun kinderen, om zo te voorkomen dat er gegevens over kinderen verzameld worden zonder ouderlijke toestemming. Als u er van overtuigd bent dat wij zonder die toestemming persoonlijke gegevens hebben verzameld over een minderjarige, neem dan contact met ons op via petra.van.stam@kunst-van-petra.nl, dan verwijderen wij deze informatie.

Send this to a friend