Logo Kunst van petra hakkende hand

Petra van Stam

Beelden & Schilderijen

kwetsbaar chinees speksteen

Kwetsbaar beeld chinees speksteen

Kwetsbaar beeld chinees speksteen

Een klein beeld met diepere achtergrond.
Misschien dat onderstaand gedichtje de juiste gevoelens weergeeft.

Het ware gevoel
dat ik bedoel
komt amper naar buiten,
de vrees me te uiten,
dit voel ik, dit denk ik, dit vind ik,
zinnen die ik bangerik
nog steeds met grote regelmaat
in mijn binnenste gesloten laat
Toch ga ik soms een beetje open,
komt mijn gevoel naar buiten gekropen!

schrijfster : Angelina de Jong

Naam: Kwetsbaar
Steensoort : chinees speksteen
Hoogte : 7 cm
Lang : 10,5 cm

Voor meer beelden zie beelden steen

Elsa beeld chinees speksteen vol vreugde

ElsaElsa, koosnaam voor Elizabeth. Maar betekent in het Hebreeuws Vol vreugdeIk heb er met vreugde aan gewerkt.Chinees speksteen heeft een gelaagde structuur waardoor het zich vrij lastig laat bewerken. Hierdoor is het ook ongeschikt om te bewerken met hamer en beitel. Door de gelaagde structuur is het ook kwetsbaarder voor breuk. Chinees …

Kwetsbaarheid liefde vertrouwen vreugd

KwetsbaarheidWe associëren het met onzekerheid en risico’s. Toch is juist dit de basis van alle mooie dingen in het leven als liefde, vertrouwen en vreugde.En ironisch genoeg zien we graag de kwetsbaarheid in een ander.Onszelf stellen we liever niet kwetsbaar op. Er werd door het beeld een snaar geraakt bij de koper.  (verkocht)  …
 

Openingstijden Kunst van Petra

30 november 2022


Wilt u toch een afspraak bel mij dan eerst. 0651344430

Maandag gesloten
Dinsdag Alleen op afspraak
Woensdag 12:00 – 17:00 uur
Donderdag 12:00 – 17:00 uur
Vrijdag 12:00 – 17:00 uur
Zaterdag 12:00 – 17:00 uur
Zondag * 12:00-17:00 uur 

* Vanaf  oktober is de zondag gesloten. Alleen gedurende de zomer periode ook op zondag geopend.