Petra van Stam
kwetsbaar chinees speksteen

Kwetsbaar beeld chinees speksteen

Kwetsbaar beeld chinees speksteen

Een klein beeld met diepere achtergrond.
Misschien dat onderstaand gedichtje de juiste gevoelens weergeeft.

Het ware gevoel
dat ik bedoel
komt amper naar buiten,
de vrees me te uiten,
dit voel ik, dit denk ik, dit vind ik,
zinnen die ik bangerik
nog steeds met grote regelmaat
in mijn binnenste gesloten laat
Toch ga ik soms een beetje open,
komt mijn gevoel naar buiten gekropen!

schrijfster : Angelina de Jong

Naam: KwetsbaarSteensoort : chinees speksteenHoogte : 7 cmLang : 10,5 cm

Voor meer beelden zie beelden steen

Elsa beeld chinees speksteen vol vreugde

ElsaElsa, koosnaam voor Elizabeth. Maar betekent in het Hebreeuws Vol vreugdeIk heb er met vreugde aan gewerkt.Chinees speksteen heeft een gelaagde structuur waardoor het zich vrij lastig laat bewerken. Hierdoor is het ook ongeschikt om te bewerken met hamer en beitel. Door de gelaagde structuur is het ook kwetsbaarder voor breuk. Chinees …

Kwetsbaarheid liefde vertrouwen vreugd

KwetsbaarheidWe associëren het met onzekerheid en risico’s. Toch is juist dit de basis van alle mooie dingen in het leven als liefde, vertrouwen en vreugde.En ironisch genoeg zien we graag de kwetsbaarheid in een ander.Onszelf stellen we liever niet kwetsbaar op. Er werd door het beeld een snaar geraakt bij de koper.  (verkocht)  …

Openingstijden
Kunst van Petra

15-april-2024
DagenTijden
Maandaggesloten
DinsdagAlleen op afspraak -- ☎ 0651344430
Woensdag12:00 - 17:00 uur
Donderdag
12:00 - 17:00 uur
Vrijdag12:00 - 17:00 uur
Zaterdag12:00 - 17:00 uur
Zondag * 12:00 - 17:00 uur in wintermaanden gesloten

* Vanaf oktober is de zondag gesloten.
Alleen gedurende de zomer periode ook op zondag geopend.